avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Børsgruppen Aktie BI sitt jentelag i Aksje-NM 2018

Bidragsyter

Børsgruppen Aktie BI sitt jentelag i Aksje-NM 2018

Hei Investment Network!

 

Fra 1-23. Mars foregår Askje-NM, og da har vi samlet et jentelag fra Børsgruppen på BI til å delta. Vi kommer til å skrive innlegg her på Investment Network om vår strategi og utvikling under aksje-NM.

 

 

Teamet vårt:

Vi har samlet en kjempefin gjeng med ulik erfaring og kunnskap, men en ting alle har til felles er stor motivasjon og ønske om å lære mer. Aksje-NM vil være en perfekt mulighet for mange av oss til å bli kastet ut i aksjemarkedet uten en frykt for å tape masse av våre egne penger. Her er det bare å kjøre på!

 

Vår strategi:

Sannsynligvis kommer strategien vår til å være litt annerledes enn guttelaget, da vi jentene er kjente for å være litt mer risikoaverse enn gutta. Likevel må vi prøve å komme oss litt ut av komfortsonen og ta mer risiko enn vanlig, da konkurransen kun varer i 23 dager.

 

Vi har samlet opp en liste over selskaper som vi skal ha et ekstra godt øye for i løpet av konkurransen. Det er vanskelig å spekulere i om selskaper skal slippe en nyhet eller melding i nærmeste fremtid da konkurransen kan være over før dette eventuelt vil skje, men vi kommer til å de etter potensielle triggere i nærmeste fremtid. Vi vil ha en blanding av day-trading med teknisk analyse og noe lengre perspektiv på andre investeringer.

 

Vårt hovedfokus kommer til å ligge på selskaper innen oljeservice. Dette er fordi oljeselskapene de siste månedene har tjent mer penger grunnet høyere oljepriser, og anser det som sannsynlig at disse pengene vil investeres i servicesektoren på kort sikt i form av kontraktutdeling.

 

Vi vil oppdatere Investment Network kontinuerlig på hva vi velger å investere i hver uke og gleder oss veldig til oppstart!

 

Mvh,

Ingrid Nicolaisen
23737797_10214129527650770_161170886525485854_o.jpgBørsgruppen BI, Oslo


Børsgruppen Aktie jentelag - Blogger fra Aksje-NM
Tagger (4)
2 SVAR 2
Highlighted
Moderator

Sv: Børsgruppen Aktie BI sitt jentelag i Aksje-NM 2018

Hei

Så gøy at dere deltar på aksje-NM med eget lag. Vi gleder oss til å følge dere fremover!


Kine - Investeringsanalytiker i DNB Asset Management
Bidragsyter

Sv: Børsgruppen Aktie BI sitt jentelag i Aksje-NM 2018

Hei igjen! Her en liten oppdatering fra aksje-NM. Vi har vært ivrige med tradingen og investerte alt vi hadde fra første stund. Som lovet har vi tatt mye mer risiko enn vi kanskje ellers hadde gjort, og dette har gått begge veier. I en periode lå vi helt oppå 300. plass av 11 000 deltagere, men nå har vi dessverre kommet oss godt ned på lista. Vanvittig hvor fort ting kan snu på så kort tid! Vi har benyttet oss av teknisk analyse i forkant av investeringene våre. Vi har lært mye av å lese oss opp på typiske trender og følge med på utviklingen av disse underveis i aksje-nm. Den aksjen vi definitivt har vunnet mest på er DOF, da denne har holdt en stabil økning gjennom hele Aksje-NM. Vi har likevel vært redd for en liten nedgang nå og da, og derfor kjøpt oss ut og inn et par ganger. Dette skulle vi kanskje ha unngått. Uansett er det utrolig gøy å trade såpass mye over en så kort tidsperiode, og vi lærer mer og mer for hver dag. Synd det bare er 10 dager igjen!

Børsgruppen Aktie jentelag - Blogger fra Aksje-NM