avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

GIG - Gaming Innovation Group

Highlighted
Bidragsyter

GIG - Gaming Innovation Group

Hva er DNB sin anbefaling på denne aksjen? Og evt kursmål?

3 SVAR
Community Manager
Community Manager

Sv: GIG - Gaming Innovation Group

Hei Lydvigen, velkommen til Investment Network. 

 

Vi har ikke analysedekning på denne aksjen og kan derfor ikke gi en anbefaling. I aksjehandelsløsningen vår ligger det litt beslutningsstøtte, samt en lenke til teknisk analyse fra Investtech du kan se på. Hva mener du om denne aksjen? 

 

 


Ida - Community Manager i DNB
Bidragsyter

Sv: GIG - Gaming Innovation Group

Hei, takk for det Smilefjes glad

 

Jeg ser på aksjen som interessant, mulig kandidat for en motstrøms aksje hvis markedet etterhvert begynner å bli noe mettet etter oppgangen gjennom 2017. Deres casioner virker seriøse og de har bra kundeservice og alt fungerer utmerket etter min erfaring. Har ikke satt meg inn i nøkkeltall for aksjen etc så jeg vet ikke om den er dyr eller billig i forhold til historisk inntjening, men ser for meg et selskap i sterk vekst i en bransje som kanskje må kunne sies å være evigvarende i vår kapitalistiske verden.  Syns aksjen er over gjennomsnittet spennende uten å være alt for spekulativ. Og timingen er muligens riktig i forhold til markedsutviklingen generelt og aksjens historiske utvikling. Ikke verdens mest gjennomarbeidede analyse altså, som ligger bak min lille investering i selskapet, nærmest kun for å se hvor de ender opp om noen år. Eventuelt mitt lille pensjoinsfond.  Så får vi håpe jeg ikke angrer når jeg blir 67 om 12 år Smilefjes veldig glad

 

 

Moderator

Sv: GIG - Gaming Innovation Group

Gaming Innovation Group går inn i det regulerte, amerikanske markedet gjennom partnerskap med Hard Rock International, melder selskapet i dag.

 

Hele meldingen her 

 

Presentasjon i morgen kl. 11:30 her

 

Skrevet/publisert av Marius - Jobber i DNB Markets