avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Spør DNB Markets om aksjemarkedet – Få svar direkte på web-TV

Highlighted
Moderator

Spør DNB Markets om aksjemarkedet – Få svar direkte på web-TV

ph_mbh_live_video_1200.jpgDirektesending fra meglerhallen: Paul Harper og Marius Brun Haugen diskuterer utviklingen i aksjemarkedet.

Hver morgen kommenterer Paul Harper og Marius Brun Haugen utviklingen i aksjemarkedet, direkte på web-TV, i aksjehandelsløsningen til DNB. I høst har de utvidet tilbudet i morgensendingen. Nå svarer de daglig på innsendte spørsmål fra seerne.

 

- Vi har testet konseptet i overkant av en måned og responsen har vært meget bra. Kundene er tydelig engasjert og sender inn mange gode spørsmål. Dette skal vi fortsette med, sier Marius Brun Haugen, ansvarlig for digital kommunikasjon i DNB Markets.

 video_live_4_1200.jpgBak kamera: Paul Harper og Marius Brun Haugen fra DNB Markets oppdaterer seerne, mens undertegnede (til høyre) sørger for riktig lyd og bilde.

Under sendingen svarer de hovedsakelig på spørsmål knyttet til den generelle markedsutviklingen, spesifikke sektorer eller enkeltaksjer som DNB Markets har analysedekning på. Har du spørsmål kan de sendes til tvtips@dnb.no. Alle henvendelser blir besvart så fort det lar seg gjøre.

 

Slik ser du web-TV
Alle med Aksjesparekonto hos DNB har tilgang til web-TV via aksjehandelsløsningen i nett- og mobilbanken. Den daglige direktesendingen, der seerne får svar på innsendte spørsmål, starter klokken 08:45. Opptaket blir tilgjengelig i etterkant.

 web_TV_pc.JPGFor å få tilgang til web-TV må du logge inn i aksjehandelsløsningen i nett- og mobilbanken til DNB.

I tillegg til den daglige direktesendingen tilbyr DNB Markets aktuelle video-oppdateringer med analytikere og selskapsledelse. Totalt produserer DNB Markets nesten 1.000 videoer i året.

 

 

 

 

Kim-A - DNB Markets