avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Jobb og karriere i DNB

Vi er alltid på jakt etter skarpe hoder og dyktige folk. Kanskje trenger vi nettopp din kompetanse? Legg inn CV eller søk på utlyste stillinger og internships her.

 

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

 

Registrere CV

Her kan du registrere en jobbagent, og knytte CV-en opp mot stillinger du ønsker å søke på. Da får du beskjed når det dukker opp stillinger som passer deg.

 

Oppdater din registrerte CV her.

 

For å søke på stillinger med din CV og brukerprofil, klikker du «Send søknad» i den aktuelle stillingsannonsen og logger inn med ditt brukernavn og passord.

 

Student eller snart ferdig utdannet? Du har mange muligheter i DNB - les mer her

 

 ansattegoder_2500_1111.jpgETTER ARBEIDSTID: DNB tilbyr blant annet ulike treningstilbud og tilgang på flere firmahytter for ansatte. Illustrasjonsfoto: DNB

 

Ansattgoder 

I DNB har vi ansattegoder som skaper trygghet, stimulerer til fysisk aktivitet og styrker det sosiale nettverket:

 

 • Konkurransedyktige betingelser på lån, sparing og skadeforsikring
  Gjennom Personalbanken får ansatte rådgivning og gunstige betingelser på lån, sparing, skadeforsikring og eiendomsmegling.

 • Kollektiv personalforsikring
  Personalforsikringen dekker ulykke, sykdom, dødsfall, helse og reise. Helseforsikringen dekker blant annet privat spesialistbehandling, psykolog, kiropraktor og fysioterapeut. Reiseforsikringen er helårs, og dekker også de ansattes familie.

 • Innskuddspensjon 
  Alle nyansatte blir automatisk medlem DNBs innskuddspensjonsordning. Pensjonsinnskuddene investeres og forvaltes av DNB, gir avkastning frem til pensjonsalder og utbetales som alderspensjon.
 • Én ekstra fridag i året, samt en fridag i forbindelse med jul, nyttår eller andre religiøse høytider.

 • Full lønn under foreldrepermisjon og sykdom

 • Fleksibel arbeidstid og arbeidssted der hvor det er mulig

 • Støtte til utdanning

Etter arbeidstid tilbyr DNB:

 • Idrettslag og treningstilbud
 • Kor og kulturgrupper
 • Firmahytter

 

Talentutvikling.jpgSom ansatt i DNB får du mulighet til å søke kurs ved eksterne studiesteder og alle høgskoler, inkludert nettstudier. Illustrasjonsfoto: 

Talentutvikling

Den viktigste læringen skjer i hverdagen. Derfor har vi en kultur for å utfordre oss selv og de rundt oss. Vi tar ansvar, stiller spørsmål og utfordrer. Slik lærer vi både av egne erfaringer, og av kollegaene våre.

 

Det gjennomføres en rekke interne kurs både i form av e-læring og samlinger for ansatte i konsernet. Mange av disse er åpne for alle ansatte. I tillegg har man mulighet til å søke kurs ved eksterne studiesteder, som BI, NHH, NTNU og alle høgskoler inkludert nettstudier.

 

For å øke oppmerksomheten rundt etiske dilemmaer som den enkelte kan møte i kontakt med kunder og ved interne prosesser, gjennomføres det obligatorisk opplæring i etikk og hvitvasking.

 

For nyansatt har vi samlinger, som sikrer en helhetlig og standardisert introduksjon til konsernet. Samlingene er også en super måte å bli kjent med nye kolleger på.

 

Som et ledd i arbeidet med integrering av konsernets internasjonale enheter, har det vært gjennomført omfattende opplæring i DNBs oppdrag, verdier og ledelsesprinsipper ved kontorene utenfor Norge.

DNBs ledere spiller en avgjørende rolle for å utvikle DNB som en kundeorientert organisasjon. Ledere i DNB har tre prinsipper; skape resultater, utvikle individer og team, samt vise vei og drive endring. Ledelsesprinsippene skal veilede dem i oppfølging og utvikling av medarbeidere.

 

 Markets.jpg