avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Mer oppside i teknologi?

Community Manager
Community Manager

 

Teknologi.jpgTeknologi-sektoren hadde en sterk utvikling i fjor med over 40 % avkastning. Nå står vi midt i rapporteringssesongen for selskaper. Så langt har selskapene overgått analytikernes forventninger. Helsesektoren har vist de beste resultatene, nå står teknologi for tur.  Det er duket for kvartalsrapporter fra en rekke teknologiselskaper: Microsoft, Facebook, SAP, Alibaba. Alphabet/Google og Amazon. Siden teknologiselskaper har stått for mye av aksjemarkedets inntjening de siste kvartalene vil rapportene fra disse selskapene ha betydning for hele markedet. 

 

Vi tror på fortsatt vekst i teknologiselskapene

Erling Thune - forvalter av DNB Teknologi mener at det fortsatt er oppside og vekst i en rekke teknologiselskaper. Alphabet/Google  er et av selskapene han trekker frem. Det er et selskap som er kjent for alle og tjener penger på søk, youtube og maps. Det eier i tillegg 80% av mobilmarkedet med android. Så hvordan kan dette selskapet fortsette og vokse fremover? Vi tror det har utviklingspotensiale med maps og reklamekroner fra Youtube. Google er også verdensmestre innenfor computervision. Vi er i en veldig tidlig fase innenfor kunstig intelligens - så her blir det spennende å se hva som skjer fremover. 

 

Se Erling Thune fortelle om DNB Teknologi og utsikter for 2018 i videoen under:

 

 

Tror du at teknologi-sektoren vil fortsette å levere i 2018? Skriv din mening i kommentarfeltet. 

1 Kommentar
Moderator

Tech- og helserelatert nyhet fra USA i dag. Amazon, Berkshire og JP Morgan annonserer planer om å starte et nytt helseselskap for sine ansatte i USA, ifølge Bloomberg. Les saken her