avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Ny forvalter til DNB

Community Manager
Community Manager

Ny forvalter til DNB

SBF_2028_Fjell_Øyvind.JPGØyvind Fjell, DNBs nye forvalter av DNB Norden og DNB Grønt Norden. Foto: DNBØyvind Fjell er ansatt som forvalter på det nordiske teamet til DNB. Han skal fra starten av mai forvalte fondene DNB Norden og DNB Grønt Norden sammen med Kjell Morten Hjørnevik og Odd Lillebostad.  

 

Fjell kommer fra en tilsvarende forvalterstilling for Skagen Vekst og har tidligere også forvaltet Norden-fond i regi av Delphi/Storebrand med sterke resultater. 

 

Økt interesse for Norden

-Vi merker en økt interesse for nordiske aksjer. Blant annet er det stadig flere av de store fondsinvestorene i Mellom-Europa som har vendt blikket mot det nordiske verdipapirmarkedet. Flere norske investorer ønsker også å investere i Norden, sier konstituert leder for DNB Asset Management, Ola Melgård. 

 

Videre forklarer Melgård at interessen skyldes blant annet at nordiske aksjer over tid har gitt betydelig høyere avkastning enn de fleste andre regioner. 

 

-DNB Asset Management har planer om å bli en vesentlig større aktør i det nordiske markedet. Ett av tiltakene for å klare dette er å styrke teamet med Fjell, som er en svært erfaren og respektert forvalter. Til sammen har vi nå et team med en sterk historikk. Vi vet at dette er noe investorene vektlegger tungt når de velger ut sine fond, avslutter Melgård.