avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Marked

Community Manager
672 visninger
0 Kommentarer

Mandag 2. juli kom meldingen om at et selskap indirekte eid av fond styrt av det USA-baserte private equity-selskapet Abry Partners har lagt inn et bud på Link Mobility. Budet er på 225 kroner per aksje og verdsetter det norske telekommunikasjonsselskapet til 3,4 milliarder kroner og tilsvarer en premie på 27 prosent fra sluttkurs fredag.

Les mer ...

Community Manager
886 visninger
0 Kommentarer

 

planeten-920-360.jpgFor første gang i Jon Sigurdsens tid som forvalter av DNB Miljøinvest har fondet kjøpt unoterte aksjer. 27. januar 2017 strandet en gåsenebbhval på Sotra. Det viste seg at den hadde 30 plastposer i magen. Sotrahvalen åpnet øynene blant de norske mediene og hos befolkningen. Tusenvis har ryddet strender og skjærgårder for plast, og delt bilder med hashtaggen #nrkplast.

Les mer ...

Community Manager
12925 visninger
2 Kommentarer

 

Spareavtaler i fond.jpgI en tid med lave innskuddsrenter ønsker mange å finne gode og lønnsomme alternativer for banksparing når man skal spare over lengre tid. Fond er det enkleste sparealternativet for folk flest. Fond gir deg mulighet til å investere i aksjer på en enkel og oversiktlig måte.

Les mer ...

1342 visninger
0 Kommentarer

Oljeprisen har vært under hardt press de siste årene, noe som har gått hardt utover selskapene innen shipping og oljeservice. Etter mange år med kostnadsinnskrenkninger har flere selskaper gått dukken, mens de som har overlevd har kuttet kostnader kraftig og økt effektiviteten i driften betydelig.

Les mer ...

1481 visninger
0 Kommentarer

Aksjemarkedet fortsatte videre ned både mandag og tirsdag denne uken. De amerikanske børsene var ned rundt 4 prosent mandag, som smittet videre over på de asiatiske aksjemarkedene der flere av de endte ned 4-5 prosent.

Les mer ...

2664 visninger
0 Kommentarer

Sterk børsoppgang i starten av året ble avløst av forholdsvis markert fall i forrige uke. Særlig fredag var markedet svakt etter at amerikansk 10 års statsrente steg over 2,8 prosent. Er dette starten på et større fall i aksjemarkedet?

Les mer ...

1532 visninger
0 Kommentarer

Helse 1.jpgHvordan gikk det med helsesektoren i fjor og hva tror vi om fremtiden? Forvalterne av fondet DNB Healthcare gjorde store endringer i porteføljen i fjor og har økt tro på amerikanske tjenesteselskap.

 

 

 

 

Les mer ...

2331 visninger
0 Kommentarer

Internasjonale aksjer er en naturlig del av porteføljen din. Bør du sikre valutaeksponeringen?

 pexels-photo-210611.jpeg

 

Les mer ...

2582 visninger
1 Kommentar

Tencent - logo.jpgMed 118 prosent avkastning siste året har det kinesiske selskapet Tencent vært en investorfavoritt. Tencent er et av verdens største og raskest voksende IT-selskaper og med en avkastning på 730 prosent siste fem år har selskapets investorer fått godt betalt.

Les mer ...

Emner