avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Marked

Community Manager
976 visninger
0 Kommentarer

planeten-920-360.jpg

DNB ser en stadig større etterspørsel etter informasjon om ansvarlige og bærekraftige investeringer fra kunder. Mandag  4. juni 2018 arrangerte vi derfor vår første Bærekraftskonferanse.

Les mer ...

Community Manager
561 visninger
0 Kommentarer

 

Spareavtaler i fond.jpgAnsvarlige og bærekraftige investeringer favner bredt og er et område i sterk utvikling. Mens det tidligerehovedsakelig var forbundet med etiske vurderinger og eksklusjon av selskaper, går utviklingen i retning av aktivt eierskap og ulike tilnærminger som ESG-integrering (environmental, social, governance) og impact investeringer. Gitt denne bredden i tilnærminger, er det mulig å si noe om forventet verdiskaping, etiske kriterier, bærekraft og impact med ett samlet mål på bærekraft eller trenger vi flere nyanser?

Les mer ...

Community Manager
1205 visninger
0 Kommentarer

LCI Energy Solceller Himmel.jpg

Ansvarlige og bærekraftige investeringer favner bredt og er et område i sterk utvikling. Mens det tidligerehovedsakelig var forbundet med etiske vurderinger og eksklusjon av selskaper, går utviklingen i retning av aktivt eierskap og ulike tilnærminger som ESG-integrering (environmental, social, governance) og impact investeringer. Gitt denne bredden i tilnærminger, er det mulig å si noe om forventet verdiskaping, etiske kriterier, bærekraft og impact med ett samlet mål på bærekraft eller trenger vi flere nyanser?

Les mer ...

Emner