avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Marked

Community Manager
461 visninger
0 Kommentarer

 

Usa EU.jpgI det europeiske toppmøtet holdt forhandlingene om hvordan EU skal håndtere migrasjonen på til langt på natt, men partene ble til slutt enige om felles formuleringer. Det bidro til at euroen styrket seg markert. Sammenliknet med i går morges er EURUSD opp 0,8%, og reverserte dermed mye av nedgangen dagen før.

Les mer ...

Community Manager
474 visninger
0 Kommentarer

 

Aksjemarkedet.jpgEuropeiske aksjer fikk et lite løft i går, mens amerikanske falt tilbake. S&P500 falt 0,9% og USAs holdning til kinesernes investeringer i amerikanske teknologiselskaper trekkes frem som en medvirkende årsak. I går kom den amerikanske administrasjonen med uttalelser om at Trump ville bruke en allerede eksisterende komité til å vurdere utenlandske investeringer i lys av nasjonal sikkerhet fremfor å iverksette spesifikke tiltak mot Kina. Dette reagerte markedene positivt på, men snudde senere på dagen.

Les mer ...

Community Manager
548 visninger
0 Kommentarer

 

Hvorfor spare i aksjer.jpgAmerikanske aksjer løftet seg fra start fredag og endte dagen opp med 1,1 % målt ved S&P500. I Europa steg Eurostoxx600 med 1,0%. Solide amerikanske nøkkeltall, se omtale under, bidro nok til oppgangen. Også lange amerikanske statsrenter steg, og 10-åringen handler nær 2,92%.

Les mer ...

Community Manager
729 visninger
0 Kommentarer

 

dollar.jpgDollaren fortsetter den positive trenden som startet for to uker siden. EURUSD noteres nå rett under 1,20. Dollarappetitten kan ikke tilskrives gårsdagens ISM-indeks fra industrien, som falt mer tilbake enn ventet i april. Men selv om 57,3 er det laveste nivået siden juli i fjor er det liten grunn til bekymring. Det er fortsatt høyere enn normalt, og signaliserer sterk vekst i amerikansk økonomi.

Les mer ...

Emner