avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Marked

Community Manager
548 visninger
0 Kommentarer

 

LCI SOL Rigg i sola.jpgRobust risikosentiment i finansmarkedene denne uken. Utsikter til at amerikanerne i november vil utvide sanksjonene mot Iran til også å gjelde landets oljeeksport har bidratt til å løfte oljeprisen denne uken. Sammen med sterke selskapsresultater, har dette løftet globale aksjemarkeder denne uken. Det til tross for flere svake nøkkeltall og en videre eskalering av handelskonflikten. Både S&P 500 og NASDAQ stengte i går tett opp under tidligere rekordnivåer. Der det faktisk ble rekord, var på Oslo Børs. OSEBX steg 1,4 prosent, og stengte over 905, godt hjulpet av energisektoren.

Les mer ...

Community Manager
580 visninger
0 Kommentarer

 

Aksjemarkedet.jpgReferatet fra ECB-møtet i slutten av april, som ble publisert i går, inneholdt få overraskelser. Referatet bekreftet at sentralbankstyret har til gode å se en positiv utvikling i prisutviklingen. Høyere energipriser støttet imidlertid utsiktene for inflasjonen, men den siste tids utvikling i priser på industrivarer utenom energi hadde overrasket på nedsiden. Medlemmene mente imidlertid at det var i ferd med å etablere seg en mer positiv tendens i lønnsutviklingen i mange land, og at dette over tid kunne bidra til økt inflasjon. De så samtidig en risiko for at dette ikke ville skje, fordi bedriftene blant annet kunne la være å øke prisene og i stedet kutte marginene sine, som ikke er helt utenkelig i den fasen av konjunktursykelen som vi er i nå.

Les mer ...

Community Manager
500 visninger
0 Kommentarer

 

bil.jpegMorgenrapport 10. januar 2018. Tysk vareproduksjon steg klart mer enn ventet i november og mer enn reverserte nedgangen de to foregående månedene. 

Les mer ...

Community Manager
573 visninger
0 Kommentarer

 

LCI IC Manufactoring Packaging Papirfabrikk.jpgMorgenrapport 8. desember 2017. Industriproduksjonen her hjemme virker å flate ut. I oktober steg produksjonen med 0,7 prosent fra september, etter en oppgang på 2,8 prosent måneden før. 

Les mer ...

Emner