avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Marked

Community Manager
553 visninger
0 Kommentarer

 

china.jpgPBOC reduserer reservekrav for kinesiske banker: Den kinesiske sentralbanken (PBOC) annonserte på søndag at den reduserer reservekravet for store og små banker med ett prosentpoeng til henholdsvis 15,5% og 13,5% (fra 15. oktober). Ifølge sentralbanken selv bidrar dette til å frigjøre reserver til en verdi av 750 mrd. yuan eller 109 mrd. dollar og er videre ment å lette finansielle vilkår for kinesiske bedrifter.

Les mer ...

Community Manager
634 visninger
0 Kommentarer

 

kutt.jpgDen tyrkiske finansministeren Berat Albayrak hadde i går et telefonmøte med 6000 investorer om hvordan myndighetene vil håndtere den pågående krisen. Gitt markedsbevegelsene det siste døgnet var møtet en suksess, og Albayrak klarte i det minste å få stormen litt på avstand. Tyrkiske lire er ned rundt 3 prosent mot dollaren det siste døgnet.

Les mer ...

Community Manager
581 visninger
0 Kommentarer

 

rulletrapp.jpegDet kan se ut som at den skuffende nøkkeltallsstarten på 2018 går mot slutten. Gårsdagens nøkkeltallshøydepunkt var innkjøpssjefindeksene fra eurosonen. Den første utgaven for april viste en flat utvikling på et nivå som er i tråd med en økonomisk vekst for kvartalet på spreke 0,7 prosent. Konsensus hadde forventet en tredje måned på rad med nedgang.

Les mer ...

Emner