avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

DNB NXT Community - høy puls og lave skuldre

Senior bidragsyter

benedicte_blogg.gifFra venstre Vinoth Vinaya (Hold), Mireen Fikse (Urban Cultivator), Benedicte Schilbred Fasmer (Divisjonsdirektør Bedriftsmarked, DNB), Kristoffer Lande (Gobitech) og Kimberly Larsen (Time to Riot).

 

"Det jeg har fått utrettet i dag, ville normalt tatt meg 3-4 måneder!» var en av tilbakemeldingene til DNB, da vi gjennomførte norgeshistoriens største gründer- og investortreff høsten 2016.  Det sier litt om potensialet når vi nå lanserer DNB NXT Community – en digital møteplass for gründere og entreprenører.

 

Mer enn 60 000 bedrifter etablerer seg i Norge hvert år. Halvparten faller fra allerede første året, og etter fem år er 70 prosent lagt ned.

 

Ofte er det hverken idéene eller gjennomføringsevnen det står på. Men som gründer er utfordringene mange. DNB NXT Community er en viktig del av NXT-satsningen til DNB, som handler om å skape gode møteplasser for investorer og gründere. Dere skal være trygge på at dere har et sted for å dele kunnskap, erfaringer og nettverk. Enten du leter etter det perfekte investeringsobjektet, om du står et lite skritt foran målet om å få realisert ideen du har tenkt på i årevis, eller om du og din bedrift sliter med å komme over den neste «kneika».

 

Vi har snakket med mange både investorer og gründere. Det dere har etterlyst, er en digital flate for dialog der man kan «senke skuldrene» og diskutere fritt. Jeg tror og håper dere vil oppleve DNB NXT Community som nettopp det. Et sted hvor terskelen er lav for å spørre om råd, sette i gang diskusjoner og dele ideer og kunnskap med hverandre. I tillegg vil vi ha faste bloggere både fra investor- og gründersiden og fra andre kunnskapsområder i DNB. 

 

Jeg håper selvsagt at det som skjer her inne vil være en direkte grunn til at flere gode forretningsideer blir realisert, og at dette også gir gode business-caser på investorsiden.  Også håper jeg at DNB NXT Community vil bidra til mye inspirasjon og enda mer moro på veien!

 

Velkommen!