avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Vil du pitche under DNB NXT 28. september i Oslo?

Premium bidragsyter

NXT_Event_Bjorvika-10 2016.jpg

 

Nå kan din bedrift bli en av de utvalgte til å pitche under DNB NXT 28. september i Oslo! Dette er en unik sjanse til å pitche foran et investor-tett publikum. Vi kan love deg en spennende, relevant, gøy og mulig lønnsom opplevelse. Noe for deg?

 

DNB NXT er Norges største møteplass for gründere og investorer. Dette er andre gang vi samler noen av Norges mest spennende gründere og investorer på ett sted for en dag med spennende deltagere og relevant innhold. DNB NXT er en del av Oslo Innovation Week, en uke hvor hele byen fylles av spennende arrangementer som vil vise frem hva som skjer av innovasjon i Norge.

 

Pitchingen vil skje på egne scener i løpet av dagen og det er fokus på kvalitet og hvor investorklar bedriften er. Alle innsendte bidrag vurderes av en svært kompetent jury, og de som vurderes som mest interessant går videre til pitching på NXT.

 

Hvis du blir valgt ut, får du i tillegg delta med ditt team på DNB NXT, en heldags conferencival med topp foredragsholdere, mingling, møter, musikk, kunnskapsdeling, InnovationBar og 100 Pitches finalen. Juryen vil i tillegg velge ut en eller to pitchere til å delta i finalen i 100 Pitches som går av stabelen samme dag - hvor premien til vinneren er på hele 300 000 kroner!

 

Er din bedrift det neste store? Klarer dere å begeistre investorene? Meld din interesse her.