avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

NXT Blogg

4326 visninger
0 Kommentarer

thomas_due2.jpgHvordan bedre forutsetningene for å kapre investors oppmerksomhet? Hvordan bygge opp en god pitch-presentasjon? Thomas Due fra Venturelab gir deg noen tips på veien. 

Les mer ...

3861 visninger
0 Kommentarer

FP team members (2).jpg

 

For ett år siden startet de selskapet FundingPartner og lanseringen er rett rundt hjørnet. Gründerne vil skape en markedsplass for lån og målet er at investorer skal oppnå høy avkastning ved å låne penger direkte til norske selskaper.

Les mer ...

7553 visninger
0 Kommentarer

pitchetrening_2016.jpg

On 31 August 2017, DNB invites you to a free pitch training seminar in Oslo. Get insider-tips from an impressive line up of investment professionals on how to increase your chances of getting funded, how to sell your idea and work on your pitch presentation.

Les mer ...

1786 visninger
0 Kommentarer

Finansiell avkastning er, for meg, fattig uten et positivt sosialt/strukturelt/miljømessig resultat. Kapital kan være muskelen som gjør endring mulig – den står helt klart ikke alene.

Les mer ...

8624 visninger
0 Kommentarer

NXT_Event_Bjorvika-10 2016.jpg

 

Nå kan din bedrift bli en av de utvalgte til å pitche under DNB NXT 28. september i Oslo! Dette er en unik sjanse til å pitche foran et investor-tett publikum. Vi kan love deg en spennende, relevant, gøy og mulig lønnsom opplevelse. Noe for deg?

Les mer ...

8417 visninger
0 Kommentarer

Bilde_En inngangsport til Kinas startup-økosystem.jpg

I forrige innlegg tok jeg for meg noen strategiske vurderinger man bør tenke igjennom før man eventuelt søker lykken i Kina. Dette innlegget vil gi deg en liten oversikt over ulike aktører som kan hjelpe deg ut av startgropen i det kinesiske markedet.

 

Forfatter:
Anders Skjærholt, atferdsøkonom med interesse for alt fra tech til eiendom. Jobber som forretningsutvikler i DNB innenfor IT-partnerskap, og er for tiden stasjonert i Shanghai.

Les mer ...

11579 visninger
2 Kommentarer

china idea_bilde.jpg

 

Du har sikkert hørt det før, og jeg gjentar: Kina har 1,3 milliarder konsumenter og 731 millioner internett-brukere. Det er et avsindig stort marked, og du tenker kanskje at din startup bør ta del i den eventyrlige veksten videre?

 

Forfatter:

Anders Skjærholt, atferdsøkonom med interesse for alt fra tech til eiendom. Jobber som forretningsutvikler i DNB innenfor IT-partnerskap, og er for tiden stasjonert i Shanghai.

 

 

Les mer ...

9087 visninger
0 Kommentarer

 A startup is like a box. A very special box.

bilde.1.pngThis is a startup.Stéphane Nasser: Distributing the future at Fabernovel in San Francisco. Former Ops Manager at Microsoft Accelerator in Paris, where I helped French startups scale up. I like building stuff. Let's connect on Linkedin.  

 

 

Les mer ...

8938 visninger
1 Kommentar

Startup extreme.jpg

For tredje året på rad ble Startup Extreme, Nordens mest ekstreme møteplass for gründere og investorer, arrangert og folk fra hele verden finner veien. Se og les oppsummeringen her.

Les mer ...

ctw
7104 visninger
0 Kommentarer

christian-thaler-wolski.jpg

Can you walk on water, do you have the wow-factor and what kind of worklife do you want?  Most entrepreneurs raise too much money in relation to the outcome, leaving them with little or no equity earnings once the company is liquidated. Do you have what it takes?

Les mer ...

11092 visninger
0 Kommentarer

sveinDIGS_Idorupresentasjon.pngSvein Øverland, SuperEgo

Det er en kjent sak, mange vil si det er en klisje, - at livet til en gründer er som en berg- og dalbane. Det begynner som regel med en ide. En ide som man i hvert fall selv synes er genial. Men så kommer alt det andre. Sette opp budsjett. Lage forretningsplan og søke på penger fra onkel, tante og Innovasjon Norge. Og sånn må det vel være. Man kan ikke forvente at investorer og kunder skal bli overtalt av en god ide alene.

Les mer ...

73490 visninger
0 Kommentarer

IMG_4418.jpgThomas Due fra Venturelabs og Christine Spiten fra Blueye.

- Selskaper som endrer verden med kunstig intelligens og internet of things er interessante, sier Thomas Due i investeringsselskapet Venturelab. 

Les mer ...

22865 visninger
0 Kommentarer

Etter oljekrisen og ringvirkningene av lavere oljepris er det mange som står på startstreken som gründere og er i gang med start-ups. Fordelen for mange av disse er at de har kjennskap til bransjen og ofte gode relasjoner. Men er det nok? Etter snart 25 års erfaring med å starte opp selskaper har jeg gjort meg en del tanker om hva som viktig og hva jeg selv har lært.

11060008_10153579432308701_9100307219694661834_o.jpeg

Les mer ...

59585 visninger
0 Kommentarer

Hvordan går det med selskapet ditt, sånn egentlig? Dette er et av de første spørsmålene du får når du tar del i Innovasjon Norges program i New York, Entrepreneurial Marketing. De aller fleste svarer basert på ren magefølelse. Fordi de ikke måler. Dette holder ikke i en global konkurranse

Av André Kalstad, Programansvarlig for Innovasjon Norges globale programmer for gründere

og Hege Barnes, Direktør v/Innovasjon Norge, New York

DSC00580.jpg

Les mer ...

50196 visninger
0 Kommentarer

Tingenes internett (IoT) er den teknologien som kobler den fysiske og virtuelle verden og definerer den fjerde industrielle revolusjon. Hva kan gründere gjøre for å være med å drive denne digitale transformasjonen? 
Av Frank Maaø, senior rådgiver og bransjeekspert på teknologi, medier og telekom (TMT) i DNB

 

Terminsstart.jpgFra bransjekonferansen Terminstart Telekom i Stockholm. Foto: Daniel Källenfors, DNB

Les mer ...

12123 visninger
0 Kommentarer

uni1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter mange år i Startupverden er det en faktor de fleste gründere skriker etter: Penger. Vi trenger flere investorer og at velstående privatpersoner skal satse på oppstartsbedrifter. Det virker tidvis å være en generell holdning hos oss gründere at man må få med investorer for å lykkes, men som vi har både hørt og opplevd:

 

Kunden er den beste investor.

Les mer ...

48063 visninger
1 Kommentar

sno_ventures.jpgMagne Uppman og Teodor Bjerrang i SNÖ Ventures

Å investere i et oppstartsselskap er en tveegget følelse. På den ene siden er noe av det mest givende en kan gjøre det å kjenne på engasjementet og lidenskapen som eksepsjonelle gründere har for det de gjør. Det gir energi tilbake, og det blir morsomt å jobbe sammen. Samtidig sier statistikken at de fleste selskapene vil mislykkes, men en vet ikke hvem. Vår jobb som investorer i SNÖ er å bevege statistikken i riktig retning.

 

Les mer ...

2937 visninger
0 Kommentarer

Norway – A country of never ending sunsets, the birthplace of skiing, and recently named the happiest place on earth, but one to take them all – on track to be the fasted growing startup ecosystem in the Nordics in 2017!

 

 thomas_angel-challenge.jpg

Les mer ...

48584 visninger
0 Kommentarer

"Det jeg har fått utrettet i dag, ville normalt tatt meg 3-4 måneder!» var en av tilbakemeldingene til DNB, da vi gjennomførte Norgeshistoriens største gründer- og investortreff høsten 2016. Det sier litt om potensialet når vi nå lanserer DNB NXT Community – en digital møteplass for gründere og investorer.

 benedicte_blogg_medium.gif

Les mer ...

1784 visninger
0 Kommentarer

DNB_Lightbulb.jpg

Crowfunding, også kalt folkefinansiering, seiler nå opp som en viktig og raskt voksende finansieringskilde for gründere. Åtte av ti nordmenn vil investere i gründerideer hvis de får muligheten. Én av ti nordmenn har allerede gjort det.

Les mer ...

59729 visninger
0 Kommentarer

The_Art_of_Social_Media-1100x394.jpg

Du har et fantastisk produkt, et dedikert team, og verden burde ligge for dine føtter! Markedsføringsbudsjettet ditt står imidlertid ikke helt i stil til ambisjonene. Hva gjør du da?

Les mer ...

31868 visninger
0 Kommentarer

david_roberts_200x200.jpg

David Roberts mener at timing, medfølelse og å tenke stort, uten grenser må til for å få en suksess. Lær hva som skal til for å få suksess fra en av verdens ledende seriegründere.

Les mer ...

76125 visninger
0 Kommentarer

Playground-NXT-e1477400046487-1024x463.jpg

Det er et faktum at det investeres mindre privat kapital i tidligfase-bedrifter i Norge, sammenlignet med våre nordiske naboer. Her får du oppskriften på hvordan du kan få en investor interessert i din idé eller bedrift.

Les mer ...

1891 visninger
0 Kommentarer

Ship2_1100x500-1024x465.jpg

Når bedriften din begynner å eksportere er det et tegn på at dere har tatt steget ut av hjemmemarkedet for videre vekst internasjonalt. Fantastiske muligheter venter, men det er også noen farer det kan være lurt å identifisere for å unngå svekket lønnsomhet eller i verste fall tap. Her har du råd til hvordan du lykkes med eksport.

Les mer ...

1858 visninger
0 Kommentarer

Ship_1100x500.jpg

Hva er verdien av et lass julenisser levert i februar? Eller en råvare som ankommer etter at produksjonen skulle vært ferdigstilt? Handler du med utlandet bør du sikre bedriften din økonomisk.

Les mer ...