avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

NXT Blogg

4248 visninger
0 Kommentarer

thomas_due2.jpgHvordan bedre forutsetningene for å kapre investors oppmerksomhet? Hvordan bygge opp en god pitch-presentasjon? Thomas Due fra Venturelab gir deg noen tips på veien. 

Les mer ...

3794 visninger
0 Kommentarer

FP team members (2).jpg

 

For ett år siden startet de selskapet FundingPartner og lanseringen er rett rundt hjørnet. Gründerne vil skape en markedsplass for lån og målet er at investorer skal oppnå høy avkastning ved å låne penger direkte til norske selskaper.

Les mer ...

8556 visninger
0 Kommentarer

NXT_Event_Bjorvika-10 2016.jpg

 

Nå kan din bedrift bli en av de utvalgte til å pitche under DNB NXT 28. september i Oslo! Dette er en unik sjanse til å pitche foran et investor-tett publikum. Vi kan love deg en spennende, relevant, gøy og mulig lønnsom opplevelse. Noe for deg?

Les mer ...

11446 visninger
2 Kommentarer

china idea_bilde.jpg

 

Du har sikkert hørt det før, og jeg gjentar: Kina har 1,3 milliarder konsumenter og 731 millioner internett-brukere. Det er et avsindig stort marked, og du tenker kanskje at din startup bør ta del i den eventyrlige veksten videre?

 

Forfatter:

Anders Skjærholt, atferdsøkonom med interesse for alt fra tech til eiendom. Jobber som forretningsutvikler i DNB innenfor IT-partnerskap, og er for tiden stasjonert i Shanghai.

 

 

Les mer ...

8843 visninger
1 Kommentar

Startup extreme.jpg

For tredje året på rad ble Startup Extreme, Nordens mest ekstreme møteplass for gründere og investorer, arrangert og folk fra hele verden finner veien. Se og les oppsummeringen her.

Les mer ...

11032 visninger
0 Kommentarer

sveinDIGS_Idorupresentasjon.pngSvein Øverland, SuperEgo

Det er en kjent sak, mange vil si det er en klisje, - at livet til en gründer er som en berg- og dalbane. Det begynner som regel med en ide. En ide som man i hvert fall selv synes er genial. Men så kommer alt det andre. Sette opp budsjett. Lage forretningsplan og søke på penger fra onkel, tante og Innovasjon Norge. Og sånn må det vel være. Man kan ikke forvente at investorer og kunder skal bli overtalt av en god ide alene.

Les mer ...

72001 visninger
0 Kommentarer

IMG_4418.jpgThomas Due fra Venturelabs og Christine Spiten fra Blueye.

- Selskaper som endrer verden med kunstig intelligens og internet of things er interessante, sier Thomas Due i investeringsselskapet Venturelab. 

Les mer ...

12063 visninger
0 Kommentarer

uni1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter mange år i Startupverden er det en faktor de fleste gründere skriker etter: Penger. Vi trenger flere investorer og at velstående privatpersoner skal satse på oppstartsbedrifter. Det virker tidvis å være en generell holdning hos oss gründere at man må få med investorer for å lykkes, men som vi har både hørt og opplevd:

 

Kunden er den beste investor.

Les mer ...