avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Samfunnet

Samfunnsansvar på alvor

Samfunnsansvar på alvor

 

DNB er en ansvarlig deltager i samfunnet. Hvordan vi velger å investere og låne ut penger til privatpersoner, næringsliv og investorer påvirker samfunnet rundt oss. Her kan du lære mer om hvordan vi jobber og hva samfunnsansvar betyr for oss.

Dakota Access Pipeline og DNB

DNB har solgt seg ut av prosjektfinansieringen til det amerikanske oljerørprosjektet, men gir fremdeles lån til den amerikanske oljenæringen.

Les mer

DNB er tildelt toppkarakter for miljøtiltak

Som eneste nordiske finansforetak har DNB fått karakteren A fra Carbon Disclosure Project (CDP) for vår klimarapportering. Kun 115 selskaper over hele verden kvalifiserer til rangeringens høyeste karakter.

Les mer

Paradise Papers og DNB

Havnæringene er viktige for Norge, og for DNB. DNB har kunder over hele verden i disse næringene, også i land som er langt unna Norge.

Les mer

Hva har DNB lært av «Panama Papers»?

DNB har gjennomført flere viktige tiltak etter den såkalte «Panama Papers»-saken. Hensikten er blant annet å få bedre styring med datterselskaper, samt styrke kvalitetssikringen av nye produkter.

Les mer

Utvikler verktøy for å avdekke klimarisiko

Klima har blitt en viktigere faktor for investorer, men informasjonen er langt fra god nok. DNB og flere andre banker jobber nå sammen i et pilotprosjekt i FN-regi for å lage et verktøy som kan avdekke klimarisiko.

Les mer