avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Retningslinjer for Community

Highlighted
Community Manager

Retningslinjer for Community

Velkommen til DNB Community! Vi er glade for at du valgte å besøke oss. DNB Community er et åpent community for kunnskapsdeling, diskusjon og idédeling. Alle besøkende kan derfor lese det åpne innholdet på DNB Community, men for å kunne kommentere og skrive innlegg må du være medlem.

 

Retningslinjene for DNB Community er her for å hjelpe deg med å forstå hva det betyr å være medlem av Communitiet. Vi forbeholder oss retten til å endre retningslinjene og reglene når som helst. Ved endringer av retningslinjer og regler vil vi varsle deg om det.

 

Først og fremst følger vi kardemommeloven:

«Du skal ikke plage andre, du skal være snill og grei, og for øvrig kan du gjøre (nesten) som du vil!»

 

For å skape et community som det er gøy å være en del av, trenger vi din hjelp! Følg derfor noen enkle regler:

  1. Ha respekt for andre. DNB Community er for alle, og et sted alle  er velkomne. Husk at ikke alle tenker likt, har samme meninger som deg, eller ser ting på samme måte. Vær derfor høflig og vis respekt i møte med andre medlemmer.
  2. Vær relevant og hold deg til saken.
  3. Del veldig gjerne dine meninger, erfaringer eller kunnskap – men beskytt ditt eget og andres privatliv. Oppgi aldri sensitiv informasjon i community, selv ikke i lukkede grupper.
  4. Husk at det meste på Community er brukergenerert innhold; bruk av informasjon du finner her skjer derfor på eget ansvar.

 

Innhold på DNB Community skal ikke innholde:

  • Personopplysninger og annen kundeinformasjon. Spørsmål om personvern og håndtering av personopplysninger kan rettes til personvernombudet@dnb.no.
  • Krenkende, truende, diskriminerende eller på andre måter støtende ytringer
  • Spam eller tilsvarende, samt reklame og annonsering.
  • Informasjon som krenker andres opphavsrettigheter eller øvrige immaterielle rettigheter, ved for eksempel reprodusere andres tekst eller bilde som helhet.
  • Noe som strider mot norsk lov.
  • Banning eller upassende atferd.

 

Hvis det dukker opp innlegg som vi mener er i strid med våre retningslinjer, forbeholder vi oss retten til å redigere eller fjerne dette. Det vil ikke si at vi har godkjent alle meldinger som er publisert på forumet. Dersom du ser et innlegg du mener bør slettes/redigeres, så ta kontakt med oss i kommentarfeltet, på e-post (community@dnb.no) eller bruk «Rapporter upassende innhold»-funksjonen.

 

Som medlem er du selv ansvarlig for at informasjonen du legger ut ikke bryter med reglene og vilkårene for Community. Personer som ikke følger reglene og som gjentatte ganger har upassende oppførsel kan bli blokkert fra å publisere mer innhold.

 

Det er også viktig at du leser informasjon om vilkår for bruk og personvern som du finner her. Hvis du skulle ha noen spørsmål eller kommentarer, ta gjerne kontakt.

 

Vi håper at du får god nytte av DNB Community og at du vil trives!

Ansvarlig community manager
Tagger (2)