avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Retningslinjer og generelle vilkår for Partnerbank Community

Highlighted
Community Manager

Retningslinjer og generelle vilkår for Partnerbank Community

Hei og velkommen til Community for Partnerbanker.

 

Som en del av Partnerbank-avtalen har vi opprettet en arena hvor du som ansatt i en DNB Partnerbank skal få rask tilgang til informasjon. Du har også mulighet til å stille spørsmål, som både DNB og ansatte i andre Partnerbanker både kan se og besvare. Forumet kan ikke brukes til saksbehandling eller til å behandle kundeservice henvendelser, da må du kontakte oss på 22 48 36 00.

 

Kom i gang

For å bruke Community for Partnerbanker må du først registrere en "Community bruker", det gjør du ved å klikke "Logg på/Registrer" øverst i høyre hjørne. NB! Du må registrere brukeren din med Jobb-epost adressen din (eksempelvis: trine.bankansatt@banken.no).

 

Når du har registrert en bruker, må du bli medlem av gruppene "Forum" og "Innsikt". Det gjør du ved å "be om tilgang". Når du har gjort det, vil en av oss godkjenne brukeren din og sende deg en e-post når tilgangen er på plass. (Tilganger gis manuelt, så det kan ta fra 1 time til 1 dag å få tilgang).

 

Retningslinjer

Det er ikke tillatt å publisere innhold som er i strid med konkurranserettslige reguleringer. Det betyr at følgende ikke skal gjøres:

  • Dele konkurransesensitiv informasjon slik som f.eks. informasjon om gjeldende eller fremtidige priser, gebyrer, marginer, provisjoner, rentesatser og rabatter
  • Dele informasjon om kostnader/kostnadsstrukturer
  • Dele informasjon om kunder
  • Dele kredittpolicier, behandlingstider, fremtidige forretningsplaner, strategier eller andre viktige vilkår og betingelser
  • Anbuds- og tilbudssamarbeid (enighet om priser eller andre vilkår og betingelser)
  • Oppfordre eller engasjere seg i kollektive boikott sammen med konkurrenter
  • Bruke ordlyd som kan misforstås eller foreslå konkurransebegrensende atferd
  • Dele konfidensiell informasjon mellom eller om bankene

For øvrig omfattes Communitiet av de samme reglene som alltid er gjeldende ved samarbeid og informasjonsdeling.

 

Vilkår

Community for Partnarbanker ligger på DNB sin plattform for Communities, i den sammenheng gjelder også generelle vilkår for bruk.