avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Investment Network

Moderator

Velkommen til Investment Network

IN forside.PNGInvestment network er en møteplass for investorer og DNBs eksperter Investeringer er noe som interesserer mange, og derfor har vi opprettet Investment Network. Her vil vi dele informasjon vi mener er relevant for folk som er interessert i investering, som for eksempel vårt syn på markedet og andre dagsaktuelle hendelser.

 

Vi vil også arrangere nettmøter med våre eksperter hvor du kan stille spørsmål og få svar. Benytt gjerne investeringsforumet til å dele ditt syn, diskutere med likesinnede eller stille spørsmål. Dette er et nettverk for deg og andre som deler interesse for investering.

 

Klikk her for å registrere deg som bruker av Investment Network

 

Husk at Investment Network ikke driver med investeringsrådgivning, og publiserer hverken investeringsanalyser eller investeringsanbefalinger i henhold til verdipapirhandelloven. Det som blir skrevet på Plattformen er brukerens personlige oppfatninger og meninger. Derfor tar vi ikke noe ansvar for eventuelle rådgivende kommentarer eller anbefalinger som legges ut av brukere på platformen. Investment Network er ikke kundeservice, det finner du her.

 

Ellers anbefaler vi deg å se på:

 

Hilsen oss i teamet på DNB Investment Network

 


Erik - Forretningsutvikler i DNB