avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

blogg

1914 visninger
0 Kommentarer

Bilde 30.10.2017, 14.09.13.jpg

 

Eksamensperioden nærmer seg med stormskritt, og i den anledning presenterer studentrådgiverne sine beste tips for en bedre studieteknikk.

Les mer ...

1499 visninger
0 Kommentarer

Halloween.jpg

Halloween er en morsom høytid. For de fleste studenter handler det ikke lenger om knask eller knep, men det har muligens blitt en unnskyldning for en siste feiring før eksamenstiden begynner for fullt.

Les mer ...

2966 visninger
0 Kommentarer

pexels-photo-219867.jpg

Nå som høstmånedene kommer blir det både mørkere ute og inne, været blir mer ruskete og på toppen av det hele nærmer eksamensperioden seg. Vi synes derfor at du fortjener litt ekstra høstkos. Studentrådgiverne deler her sine beste tips til høstkos som ikke koster skjorta.

Les mer ...

6269 visninger
0 Kommentarer

coins-currency-investment-insurance.jpg

Hvert år utarbeider regjeringen forslag til statbudsjettet for neste år, og i dag la regjeringen frem forslag til statsbudsjettet for 2018. Vi har oppsummert hvordan forslaget til statsbudsjettet påvirker deg.

 

 

Les mer ...

Moderator
4958 visninger
0 Kommentarer

pex.jpeg

For studenter er matutgifter en av de største postene på budsjettet. Samtidig er det et faktum at alt for mye mat kastes. Dette er verken bra for lommeboken eller miljøet. Spørsmålet blir dermed: hvordan kan man redusere matsvinn og dermed spare penger? 

Les mer ...

7498 visninger
0 Kommentarer

1bilde.jpg

 

Som student har man som regel alltid telefonen i lomma eller lett tilgjengelig. Da er ikke veien lang til smarte tips og gode tilbud. Her er studentrådgivernes beste tips til smarte apper du bør ha på telefonen.

Les mer ...

4045 visninger
0 Kommentarer

Bilde.jpg 

Du har kanskje funnet en spennende deltidsstilling eller et internship som er midt i blinken for deg, men hvordan skal du kapre drømmejobben? Vi gir deg tips på hvordan du skriver en god CV og søknad.

 

 

Les mer ...

Moderator
3724 visninger
0 Kommentarer

 

Bilde.jpgVi vet det er mange ting som er nytt og vanskelig når man flytter hjemmefra – eller generelt når man er ung. Derfor gir vi deg råd som gjør det litt enklere å tre inn i voksenlivet!  

Les mer ...

1209 visninger
0 Kommentarer

Bjørvika.jpg


Søknadsfristen for å søke Summer Internship i DNB nærmer seg med stormskritt, og innen 24. september bør du ha sendt inn din søknad dersom du er interessert i å tilbringe sommeren din i det spennende og lærerike miljøet i Bjørvika. 

Les mer ...

284 visninger
0 Kommentarer

 

people-woman-coffee-meeting2.jpg 

Å bo sammen med noen andre kan være veldig gøy - men har du noen gang vurdert hva du må gjøre dersom det skulle gå galt? Det er viktig å snakke sammen om økonomi og prioriteringer. Som student er man gjerne mer sårbar når det kommer til økonomi. Det er ikke alltid så mye penger å rutte med, noe som gjør det enda viktigere å vite hvordan man kan legge en fornuftig økonomisk plan som samboere.

Les mer ...

374 visninger
0 Kommentarer

pexel.jpg

Hver måned vil vi gjennomføre et intervju for å gi deg som student bedre innsikt i et tema knyttet til din privatøkonomi. Denne måneden har vi snakket med forsikringsrådgiveren Mats Sølland, der han deler sine beste tips.

Les mer ...

668 visninger
0 Kommentarer

Stipend.jpg

Som student har du begrenset med midler. Derfor har vi laget fem tips for hvordan du kan få mest mulig ut av hver krone.

Les mer ...

262 visninger
0 Kommentarer

Sparegris-e1490364047689.jpg

Som student har man som regel lite å rutte med, derfor er det ekstra viktig at man sparer opp en buffer til uforutsette utgifter eller til ferie og andre gøye ting. Dette er studentrådgivernes beste sparetips.

Les mer ...

398 visninger
0 Kommentarer

Studenter.jpg

DNB Student Community er laget for deg som er student slik at du skal kunne finne svar på ting du lurer på, diskutere med andre og dele kunnskap. Her er en oversikt over det du kan finne her inne og en introduksjon av hvem vi er! 

Les mer ...