avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

fordel

Sorter etter:
Eplehuset er spesialist på Apple. Med sin nettbutikk og 22 butikker rundt om i landet sørger de for at du får tilgang på det beste innen Apple-produkter og tilbehør.   Vi vil kjøre flere kampanjer sammen med Eplehuset, og fra 1. november til 31. desember får hvite kort-kunder 25 % rabatt på alle hodetelefoner (med unntak av Apple). Følg med for flere kampanjer senere, og abonner på innlegget for å få med deg når det er ny kampanje. I tillegg får hvite kort-kunder gratis overføring fra gammel til ny Mac ut året. Fordelen får du ved å vise det hvite kortet i kassen.   Adresse:   Markeveien 6, 5012 Bergen Laguneveien 1, 5239 Rådal Sartorvegen 12, 5353 Straume Åsane Senter 42, 5116 Ulset   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Vi vet at det å gå til tannlegen under studietiden er kjedelig. Da har man lite penger, og veldig mye annet gøy å bruke pengene på som ikke innebærer at folk i hvite drakter pirker deg inni munnen. Men det å utsette tannlegebesøk så lenge du går på universitet eller høyskole kan komme til å koste deg dyrt når du først drar dit igjen, både økonomisk og med tanke på tannhelsen.   Hvite kort-kunder får 25 % rabatt hos tannlege Peter Nygård ved tannklinikken i Dreggen. Rabatten fås ved å vise det hvite kortet i kassen. Se www.tannklinikken-as.no   Adresse: Dreggsalmenningen 10-12, 5003 Bergen. Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 150 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer de og leverer den rykende fersk der du er.   Hvite kort-kunder får stor pizza til 159 kroner. Fordelen får du ved å vise det hvite kortet.   Adresse: Pizzabakeren Solheimsviken, Damsgårdsveien 58, 5058 Bergen, tlf 55 20 11 00 Pizzabakeren Nøstet, Baneveien 13, 5010 Bergen, tlf 55 32 44 40 Pizzabakeren Minde, Minde Allé 1, 5063 Bergen, tlf 55 27 07 00   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
La Taqueria er et ekte meksikansk kjøkken, lokalisert ved inngangen til den kjente Fløibanen i Bergen. De serverer deilige tacos, burritos og nachos.   Hvite kort-kunder 20 % rabatt. Rabatten fås ved å vise det hvite kortet i kassen. Adresse: Vertlidsallmenningen 6, 5014 Bergen   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Butikken REGN ble startet i 2015 av en kompisgjeng på fire med en visjon om å skape Bergen og Norges triveligste multibrandbutikk. Butikken ligger i hjertet av Bergen sentrum, nærmere bestemt i Gågaten, inspirert av Københavns koselige sidegater og det skandinaviske designuttrykket. Målet med REGN er å gi alle den triveligste shoppingopplevelsen. Hos REGN er hvert eneste merke nøye plukket ut for å gi det rette utrykket og det spenner seg fra klassisk, dansk design som Samsøe Samsøe og Mads Nørgaard til norsk bærekraftig håndverk fra Elisabeth Stray Pedersen og japansk innovativitet fra Asics – alt for at utvalget skal passe det skandinaviske trendbildet best mulig.   Hvite kort-kunder får 15 % rabatt. Rabatten fås ved å vise det hvite kortet i kassen. Adresse: Strandgaten 75, 5004 Bergen   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Pasta Sentral går under mange navn på folkemunne. Enten du kaller dem for Pastasentralen eller Pastaen så vil folk som har bodd i eller besøkt Bergen skjønne hva du mener. Pasta Sentral introduserte nye italienske retter for bergensere. Nå har de to restauranter, og flere besøkende enn noensinne.   Hvite kort-kunder får 20 % rabatt, og rabatten fås ved å vise det hvite kortet i kassen. Rabatten gjelder kun for kortholder. Adresse: Vestre Torggaten 5, 5015 Bergen   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Wayne's Coffee er Scandinavias ledende kafékjede, og hver dag serverer de mer enn 40 000 fornøyde kunder i Sverige, Finland, Estland, Polen, Danmark, Russland og Norge. De har også etablert seg i Kina og Saudi Arabia. En sentral årsak til deres suksess er høy kvalitet og god service. Helt siden den første Wayne's Coffee åpnet i Stockholm i 1994, har deres kaféer vært et naturlig samlingssted for kvalitetsbevisste kaffeelskere.   Hvite kort-kunder får 10 % rabatt. Rabatten fås ved å vise det hvite kortet i kassen. Rabatten gjelder kun hos Wayne´s Coffee på Xhibition. Adresse: Xhibition Shopping Center, Småstrandgaten 3, 5014 Bergen   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Daily Pot tar med fermenterte ingredienser, urter og supermat fra hele verden, som de kombinerer med det tradisjonelle, norske kjøkkenet. De bruker utelukkende hjemmelagde oppskrifter og organiske ingredienser. I rettene finner du sesongens grønnsaker fra lokale gårder, med en moderne vri.    Hvite kort-kunder får 25 % rabatt. Rabatten fås ved å vise det hvite kortet i kassen.   Adresse: Vaskerelven 21, 5014 Bergen   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Lakkbar gjør det mulig med tid til personlig pleie i en hektisk hverdag, for både han og henne. På kun 20 minutter får du velstelte og lekre negler! Lakkbar er raskt og rimelig, og du kan få neglepleie i forbifarten uten å bestille time på forhånd. Hvite kort-kunder får express manikyr for 199 kroner (ord: 299 kroner). Rabatten fås ved å vise det hvite kortet i kassen.    Adresse: Xhibition Shopping Center, Småstrandgaten 3, 5014 Bergen   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Kong Oscar er biljardsalongen i Marken – for alle og enhver. Her kan du komme å slappe av i en god atmosfære. De har ulike spill i form av shuffleboard og biljard, samt flipperspill, dart og diverse brettspill fordelt over to etasjer. Bar og kjøkken er bemannet syv dager i uken.   Mandag – torsdag får hvite kort-kunder 50 % rabatt på spill og 20 % rabatt på mat. Fordelen får du ved å vise det hvite kortet ditt i kassen.  Adresse: Tverrgaten 8, 5017 Bergen
Vis hele artikkelen
Bergen Bilutleie har Vestlandets største utvalg av leiebiler. De har utleie av personbiler, stasjonsvogner, biler med automatikk, firehjulstrekk, elbiler, 6-seter-, 7-seter- og 9-seter-combibiler, minibusser, varebiler, lastebiler med plan og skapbiler.   Hvite kort-kunder får 15 % rabatt, samt gratis henting på bybanestoppet Skjold. Rabatten fås ved å vise det hvite kortet i kassen. Adresse: Ulsmågvegen 28, 5224 Bergen, tlf 55 13 31 32   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Visjonen til Cyclo har vært å samle det fjerne Østens beste kjøkken under samme tak. I det japanske kjøkken er ingrediensene enkle. Ren smak og estetikk er godt kombinert. Det thailandske kjøkken fokuserer på sterkt krydder og friske urter. I Vietnam har man siden kolonitiden adoptert den franske måte å bearbeide kjøtt og fjærkre på, noe som har gitt verdens sunneste mat både av smak og finesse. Med tre ulike kjøkken, finnes det alltid en rett til enhver smak.                                                                 Søndag – onsdag får hvite kort-kunder 20 % rabatt. Rabatten fås ved å vise det hvite kortet i kassen. Gjelder kun i restaurant. Adresse: Olav Kyrres gate 28, 5015 Bergen   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Arti Indisk Restaurant har servert indisk mat i Bergen i mer enn 20 år. Helt fra starten har fokuset vært på kvalitet og smakfulle retter, noe de også har som daglig mål. Kjøkkenet jobber kontinuerlig med bli enda bedre.                                    Søndag – onsdag får hvite kort-kunder 20 % rabatt på Arti Indisk Restaurant. Alle dager får hvite kort-kunder 20% på Arti Indisk Take-away. Rabatten fås ved å vise det hvite kortet i kassen. Adresse: Kong Oscars gate 29, 5017 Bergen   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Barry’s Bootcamp er et gruppetreningskonsept hentet fra Los Angeles til Norge. Basert på den enkle idéen om å utfordre kroppen med en kombinasjon av intensiv intervalltrening på tredemølle og styrketrening, gir treningsformen deg en ultimat kondisjons- og styrketreningsøkt på 60 minutter. Forsterket av inspirerende musikk, nattklubbelysning og en dyktig og energisk trener blir du motivert til å gi det lille ekstra som må til for å få resultater. Treningsformen er intensiv, men kan enkelt tilpasses eget nivå.   Hvite kort-kunder får 25 % rabatt på 10 klipp. Fordelen får du ved å vise det hvite kortet ditt i kassen. Adresse: Nonnesetergaten 4, 5015 Bergen   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Cutters er et nytt og unikt drop-in-konsept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. Effektivitet ved at hårklippen bare tar 15 minutter, og kvalitet ved at de har noen av landets beste frisører og en fast pris på hårklipp til kr 299,- uavhengig av kjønn og type klipp. I noen tilfeller hender det så klart at hårklippen tar litt lengre tid, men du betaler likevel samme pris. Cutters tilbyr ikke tjenester som hårvask, hodemassasje, farging eller striping av hår, men fokuserer på det de er best på; hårklipp og enkel styling. Hos dem vet du alltid hva du får og hva du betaler for.   Hvite kort-kunder får med en shampo ved klipp. Tilbudet gjelder mandag-onsdag mellom klokken 09-14. Tilbudet gjelder ved alle salonger i Bergen. Fordelen får du ved å vise det hvite kortet i kassen.   Adresse: Cutters Fløibanen, Vetrlidsallmenningen 6, 5014 Bergen Cutters Xhibition, Småstrandgaten 3,5014 Bergen Cutters Lagunen Storsenter, Laguneveien 1,5239 Rådal Cutters Vestre Torggate, Vestre Torggaten 6, 5015 Bergen   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Rickshuset er Bergens største enkeltstående utested, lokalisert med strålende beliggenhet rett v/ teaterparken. Stedet er et av Bergens eldste utesteder, og er et kjent symbol i bybildet. Hos Ricks har du mange valgmuligheter under ett og samme tak som livemusikk, quiz, teater og stand-up. Alt dette samlet rundt en sentral foaje, slik at man enkelt har tilgang til alle avdelingene.   Hvite kort-kunder får stand-up til 100 kroner på torsdager og fredager (aldersgrense 20 år). Rabatten fås ved å vise det hvite kortet i kassen. Adresse: Chr. Michelsens gate 10, 5011 Bergen   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Home On Time er en leveringstjeneste for dine favorittrestauranter, matvarebutikker og pakkeleveringer. De har miljøvennlige transportmidler som henter din bestilling eller pakke og leverer den hjem til deg, på jobben, på skolen eller der du måtte befinne deg.   Hvite kort-kunder får levering i sentrum til 29 kroner ved å oppgi rabattkode DNBSTUDENT2017. https://www.homeontime.no/ eller last ned appen: home on time   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Bergen Mobilfiks ligger sentralt på Danmarksplass. De har flere års erfaring innen bransjen, og reparerer mobil, nettbrett og data. Delene som brukes er av høy kvalitet og alle kundene får 1 års garanti. Mobiltelefoner repareres på dagen, og ved bestilt time tar det kun 30 minutter. PC, Mac og Nettbrett tar inntil 48 timer.                                              Hvite kort-kunder får 25 % rabatt på alle reparasjoner. Rabatten fås ved å vise det hvite kortet i kassen. Adresse: Fjøsangerveien 30B, 5054 Bergen   Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å ha det hvite kortet fra DNB.
Vis hele artikkelen
Om fordel
Fordel er en pilot vi kjører i Bergen med lokale rabattavtaler, og du får tilgang til disse ved å vise frem det hvite kortet fra DNB.